Усі новини

Про проєкт “П’ять кроків до здорового харчування” – у телеефірі

Що таке “Тарілка здорового харчування”? Чому важливо дотримуватися балансу білків, жирів та вуглеводів? Скільки солі та цукру можна вживати? І яку роль у процесі здорового харчування всієї родини відіграють діти? Про усе це розповідають у масштабному проєкті, який наразі втілюється у 15 навчальних закладах Хмельницької області “П’ять кроків до здорового харчування”. Про мету та шляхи реалізації задуму в програмі “Будьте здорові” в ефірі ТРК “Місто” розповіла координатор проєкту у Хмельницькій області, заступник генерального директора по роботі з органами місцевого самоврядування та комунікації Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Наталія Ткачук.
Переходьте за посиланням і долучайтеся до прихильників здорового харчування!
Поділитися:
Знайти